Nieuw: onze webshop is ook gedurende het weekend geopend!

FAQ

Wat zijn uw openingsuren?

Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur zonder onderbreking.

Waar bevindt zich jullie?

Ons kantoor bevindt zich op de 101 zuidstraat, 1000 Brussel.

Kopen jullie sieraden?

Nee, we kopen en verkopen alleen goud in de vorm van munten en staven.

Welke betaalmiddelen accepteren jullie?

Wij accepteren contant geld tot 3000 €, bankoverschrijvingen en Bancontact. We nemen geen creditcards.

Hoe en wanneer word ik betaald?

Voor goud, wordt het bedrag dezelfde dag op uw bankrekening bijgeschreven.

Voor vreemde valuta mogen we u maximaal 3.000 € in contanten geven. Het saldo wordt op uw bankrekening gestort.

Moet ik me registreren voordat ik een bestelling plaats?

Het proces van bevestiging en follow-up van uw bestelling draait via ons online platform, wij nodigen u uit om eerst een account aan te maken voordat u contact met ons opneemt om uw aankopen of verkoop te versnellen en te vergemakkelijken. Ga naar het gedeelte 'mijn account'.

Hoe goud kopen?

Als u wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op +32 2 / 513.92.40 om de prijzen vast te leggen. Voor kleine hoeveelheden (<3000 €), nodigen wij u uit om direct naar onze balie te gaan.

Hoe goud te verkopen?

Als u wilt verkopen, moet u naar onze balie komen om uw goud te laten schatten. Ter informatie, de prijzen van de belangrijkste munten en staven worden elke minuut op onze site bijgewerkt.

Wanneer moet ik mijn bestelling afhalen?

Zodra we uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om uw bestelling op te halen. Het is raadzaam om binnen 10 dagen na ontvangst van de e-mail uw bestelling te ophalen. Als u niet de mogelijkheden hebt om uw bestelling te komen ophalen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe weet ik of de munten en blokken echt zijn?

Met 30 jaar ervaring en gekwalificeerde medewerkers bieden we een betrouwbare service van expertise die u garandeert dat de producten die u koopt, conform zijn.

Moet ik mijn munten wassen voordat ik ze kom verkopen?

Reinig uw munten nooit zelf! Je loopt het risico hun zeer fijne en kwetsbare details te beschadigen en eenmaal gereinigd zullen we ze kopen onder de waarde van goud.

Zijn er commissie of kosten voor de weergegeven prijzen?

Nee, alle prijzen zijn netto. Er zijn geen andere vergoedingen of commissies, u betaalt of word u betaalt volgens de aangeduide prijzen.

Moet ik belastingen op de winst betalen?

In België zijn meerwaarden gerealiseerd op beleggingsgoud door Belgische fiscale ingezetenen niet belastbaar onder de huidige belastingwetgeving. Voor niet-ingezetenen verwijzen wij u naar de belastingwetgeving van het land waar u woont.