NIEUW: We zijn ook te vinden in Lasne op afspraak

Methoden voor het afhalen van uw producten

Afhaling in onze kantoren in Brussel

U kunt uw bestelling rechtstreeks afhalen in ons kantoor in Brussel aan de Zuidstraat 101. U kunt uw bestelling afhalen van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30 zonder onderbreking. We raden je aan om altijd contact met ons op te nemen voordat je komt.

Je producten worden veilig opgeborgen totdat je ze komt ophalen. We vragen je om je identiteitskaart mee te nemen om je te identificeren en een bewijs van woonst (energierekening minder dan 3 maanden oud) en/of een geldige volmacht als je optreedt als gevolmachtigde. Een voorbeeld van een volmachtformulier kan naar je gemaild worden voor je bezoek.

Afhaling in ons vertegenwoordigingskantoor te Lasne op afspraak

Haal je bestelling rechtstreeks af in ons vertegenwoordigingskantoor te Lasne nadat je een datum en uur hebt afgesproken met de verantwoordelijke van je dossier. Het precieze adres van het kantoor wordt je toegestuurd in de bevestigingsmail. Op onze buitenparking kunt u discreet parkeren.

Je producten worden veilig opgeborgen tot je ze komt ophalen. We vragen je om je identiteitskaart mee te brengen ter identificatie en een bewijs van woonst (energierekening minder dan 3 maanden oud) en/of een geldige volmacht als je optreedt als gevolmachtigde.  Een voorbeeld van een volmacht kunnen we je voor je bezoek per e-mail toesturen.

Levering rechtstreeks aan huis in België en Luxemburg

Alle leveringen zijn volledig verzekerd tegen verlies en diefstal, zodat de veiligheid van je bestelling gegarandeerd is. Deze leveringsdienst wordt verzorgd door een onafhankelijke externe dienstverlener die al vele jaren samenwerkt met GFI GOLD. Een lid van het team zal contact met u opnemen om een geschikte leveringsdatum af te spreken. U moet aanwezig zijn om uw goederen in ontvangst te nemen en de bezorger zal naar uw identiteitsbewijs vragen om uw identiteit te verifiëren.

Alle bestellingen die we versturen worden geleverd tegen handtekening en worden gedekt door een speciale transportverzekering voor de duur van het transport.

Een op maat gemaakte oplossing voor leveringen binnen Frankrijk wordt ook overwogen.

Levertarieven voor België en Luxemburg zijn als volgt:

Totaal van je bestelling

Verzendkosten

Tot 14.999 €

35 €

        > 15.000 €

GratisAls de levering niet binnen de aangegeven tijd kan worden uitgevoerd, wordt je pakket bewaard door de vervoerder, die zal daarna contact met je opnemen om een nieuwe levertijd af te spreken.

Als de levering niet aan je verwachtingen voldoet, is het essentieel om ons binnen 24 uur na levering te informeren.

Als je vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen op +32 2 513.92.40 of [email protected].

GFI SAFE

Tot slot mag u niet vergeten dat u dankzij GFI Safe uw beleggingsgoud kan kopen, opslaan en verkopen zonder u te moeten verplaatsen. Uw goud wordt opgeslagen in een beveiligde kluis buiten onze kantoren, verzekerd door een internationaal gerenommeerd bedrijf en gecontroleerd door een onafhankelijke auditor. Het opslagtarief voor uw goud is een "all in" tarief dat opslag, audit, verzekering en transportkosten omvat. Met GFI Safe is het bezitten van fysiek goud nog nooit zo eenvoudig geweest en via onze website kunt u op elk moment uw goudpositie controleren.

SALES

Our limited time offers
België
Wissel u kilo goud tegen 164 Belgische Louis 20 Francs (3.6%) Beperkte stock
Mexique
5 Mexicaanse Pesos aan 5% SLECHTS, Beperkte stock

FLASH OFFER

   
België
50 Ecu (België) aan 1.95% SLECHTS, Beperkte stock